Zal incontinent zijn?

Urine-incontinentie het verlies van blaascontrole is een veel voorkomend en vaak gênant probleem. De ernst varieert van af en toe lekkende urine als u hoest of niest tot een drang om te plassen die zo plotseling en sterk is dat u niet op tijd naar een toilet komt.

Zal incontinent zijn?

Urine-incontinentie het verlies van blaascontrole is een veel voorkomend en vaak gênant probleem. De ernst varieert van af en toe lekkende urine als u hoest of niest tot een drang om te plassen die zo plotseling en sterk is dat u niet op tijd naar een toilet komt. Het blijft belangrijk dat als de oorzaak niet tijdelijk of gemakkelijk te behandelen is, de lekkage waarschijnlijk een van de vier hierboven beschreven typen is. Bij SUI zijn de bekken- of sluitspieren (of beide) niet sterk genoeg om de urine vast te houden door de blaas en urethra te sluiten.

Bij OAB trekken de blaasspieren te veel samen, waardoor urine naar buiten wordt geduwd, zelfs als u nog niet klaar bent om het vrij te geven. Gemengde incontinentie is meestal zowel SUI als OAB. Bij overloopincontinentie wordt de blaas te vol zonder los te laten. Incontinentie is een veel voorkomende aandoening en treedt op vanwege problemen met de spieren en zenuwen die de blaas helpen urine vast te houden of af te geven.

U kunt urine lekken als u hoest of niest. Of je hebt misschien een plotselinge drang om te gaan, maar je kunt niet op tijd naar de badkamer. Urine-incontinentie (UI) is het verlies van controle over de blaas of het niet kunnen beheersen van het plassen. Het kan variëren van een klein probleem tot iets dat een grote invloed heeft op uw dagelijks leven.

In ieder geval kan het beter worden met de juiste behandeling. Urine-incontinentie is het verlies van controle over de blaas. De twee meest voorkomende vormen van urine-incontinentie die vrouwen treffen, zijn stressincontinentie en aandrangincontinentie, ook wel overactieve blaas genoemd. Incontinentie treft twee keer zoveel vrouwen als mannen.

Dit kan zijn omdat zwangerschap, bevalling en menopauze urine-incontinentie waarschijnlijker kunnen maken. Urine-incontinentie is geen normaal onderdeel van veroudering en kan worden behandeld. Urine-incontinentie is het verlies van controle over de blaas of het lekken van urine.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *