Wat moet ik dragen voor incontinentie?

Draag een maat die goed bij je past. Sommige hebben elastiek rond de benen om te voorkomen dat ze op je kleding lekken.

Wat moet ik dragen voor incontinentie?

Draag een maat die goed bij je past. Sommige hebben elastiek rond de benen om te voorkomen dat ze op je kleding lekken. Sommige worden geleverd met een plastic hoes voor meer bescherming. Speciaal, wasbaar ondergoed is ook verkrijgbaar.

Als het gaat om jurken en rokken, zegt Burns om „op zoek te gaan naar A-lijn, pasvorm en flare, en geplooide of boerenrokken die vanuit de taille uitwaaien. Stukken zoals maxi-jurken en accordeonplooien zijn modern zonder al te onthullend ondergoed te zijn, merkt ze op. Het maken van de juiste kledingkeuzes is ook een groot deel van het helpen om uw incontinentieproblemen privé te houden. De meeste soorten broeken, jurken, rokken en jeans kunnen bijvoorbeeld worden gedragen met uw incontinentiebenodigdheden.

Aan de andere kant kunnen skinny jeans, leggings of lichtgekleurde strakke broeken mogelijk zichtproblemen veroorzaken. Een methode om u op uw gemak te laten voelen bij het dragen van incontinentieproducten in het openbaar, is door vast te houden aan donkere kleding, vooral op uw onderste helft. Donkere jeans, rokken, jurken en broeken kunnen allemaal helpen om een ongeluk of overloop te verbergen. De meest populaire incontinentieproducten zijn absorberende pads die in ondergoed worden gedragen om urine op te nemen.

Beschermend ondergoed, ook wel pull-ons genoemd, is ideaal voor matig absorptievermogen, terwijl slips (soms luiers genoemd) bescherming bieden tegen zware en frequente incontinentie. Als u urine-incontinentie heeft, die afhankelijk van uw omstandigheden indirect of levenslang kan zijn, stelt Valiente voor om te winkelen voor een nieuwe garderobe (tussen 15-30 outfits) waardoor u zich goed voelt en die u keer op keer kunt dragen. Als het gaat om draagbare bescherming, houd er dan rekening mee hoe vaak u uw incontinentieproducten moet gebruiken en het tijdstip waarop u ze het meest nodig heeft. Er is een hele reeks beschermende pads ontworpen voor vrouwen met incontinentie die comfortabel zijn, onzichtbaar zijn onder kleding of soms in ondergoed zijn ingebouwd.

Er zijn allerlei verschillende soorten incontinentieproducten op de markt, dus het handhaven van een niveau van privacy begint met het kopen van het juiste product voor de behoeften van de drager. De meeste ondergoedmerken voor volwassenen die tegenwoordig beschikbaar zijn, zijn echter zo slank en discreet dat de meeste mensen naar je kunnen kijken en nooit beseffen dat je incontinentieproducten voor volwassenen draagt. Van de makers van THINX, een lijn vochtabsorberend menstruatieondergoed, komt Icon, wasbaar incontinentieondergoed. Net als bij het ondergoed voor volwassenen kunnen incontinentieverhogers worden uitgewisseld en comfortabel worden gedragen - naast het ondergoed - om de best mogelijke bescherming te bieden.

Bij de diagnose incontinentie of blaaslekkage beginnen veel mensen zich zelfbewust te voelen over het dragen van hun continentiezorgbenodigdheden rond anderen. De incontinentieslips van Depend zijn een geweldige optie voor mannen met blaascontroleproblemen, omdat ze zijn ontworpen om het mannelijk lichaam eruit te laten zien en aan te voelen als normaal ondergoed, comfortabel zijn en een maximaal absorptievermogen hebben in vergelijking met de pads en bewakers van het merk, zodat u met vertrouwen kunt stutten wetende dat u beschermd bent. Als je een panty of pantydrager bent, stelt Burns voor om over te schakelen naar dijhoge tonen als je je zorgen maakt over wat urine-incontinentie kan doen. Beschermend ondergoed voor volwassenen is bijvoorbeeld een soort draagbare incontinentieproducten die discretie en gemak bieden.

Als het gaat om urine-incontinentie, draagt u mogelijk elke dag beschermende voeringen, pads, tampons of discrete onderkleding. Waarschijnlijk de grootste hindernis voor mensen die nieuw zijn in het leven met incontinentie voor volwassenen, is gebaseerd op de angst voor wat mensen ervan zouden kunnen denken dat ze een incontinentieproduct dragen, zoals luiers voor volwassenen, wegwerpondergoed, blaascontrolepads, en meer.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *