Wat is incontinentieslip?

Incontinentieondergoed is een soort herbruikbaar onderkledingstuk dat is ontworpen om urine te absorberen. Het biedt een alternatief voor traditionele incontinentieproducten voor eenmalig gebruik, die vaak omvangrijk zijn en op plastic gebaseerd zijn.

Wat is incontinentieslip?

Incontinentieondergoed is een soort herbruikbaar onderkledingstuk dat is ontworpen om urine te absorberen. Het biedt een alternatief voor traditionele incontinentieproducten voor eenmalig gebruik, die vaak omvangrijk zijn en op plastic gebaseerd zijn. WAAR URINE-INCONTINENTIEPRODUCTEN TE KOPEN. Blaas Control Pads zijn dunne, absorberende pads die zijn ontworpen om te beschermen tegen lichtere urineproductie.

Ze zijn gemaakt met een laag speciaal polymeer dat vloeistof absorbeert en blokkeert, waardoor de huid schoon en droog blijft. Een voordeel van blaasregelpads is dat ze uiterst discreet zijn. Ze behoren tot de kleinste producten, waardoor ze ideaal zijn voor actieve mensen. Hun kleine formaat beperkt echter de vloeistof die ze kunnen absorberen, daarom worden ze meestal alleen gebruikt voor lichtlekkage.

Male Guards zijn blaasbedieningskussens die speciaal zijn ontworpen voor mannen. Ze functioneren net als een gewone pad, behalve dat het ene uiteinde taps toelopend is om beter tegemoet te komen aan mannelijke behoeften. Net als andere blaasbedieningskussens zijn mannelijke bewakers klein en discreet. De polymeerlaag kan dezelfde hoeveelheid lekkage aan als een normaal blaascontrolekussen.

Male Guards werken ook het beste voor het beheersen van lichtere soorten incontinentie. Beschermend ondergoed, ook wel „pull-ons” genoemd, zijn iets grotere producten die ondergoed kunnen vervangen en onder kleding passen. De polymeerlaag is groter dan in blaasregelpads, waardoor zowel meer absorptievermogen als een groter beschermingsgebied wordt geboden. Als ze op de juiste manier worden gemonteerd, helpen ze voorkomen dat lekkage langs het been loopt en kleding dempt.

Net als beschermend ondergoed zijn slips voor volwassenen draagbare bescherming gemaakt om onder kleding te passen. Ze hebben een van de grootste polymeerlagen en bieden meer oppervlaktedekking dan andere absorberende producten. In tegenstelling tot pads en pull-ons, kunnen slips voor volwassenen zowel urinaire als fecale incontinentie aan. Slips voor volwassenen zijn geweldig voor het beheren van zwaardere urineproductie en elk niveau van fecale incontinentie.

Hoewel ze groter zijn dan andere producten, zorgt het speciale ontwerp van hun polymeerlaag ervoor dat ze verrassend dun zijn. Ze kunnen nog steeds met relatief gemak en comfort onder kleding worden gedragen. Booster Pads zijn een aanvullend product dat is ontworpen om te worden gebruikt met een ander absorberend product. Zoals de naam al doet vermoeden, „verhogen ze het absorptievermogen door een extra beschermingslaag te bieden.

Booster Pads kunnen alleen worden gebruikt met een ander absorberend product, zoals blaascontrolepads, slips voor volwassenen of pull-ons. Ze hebben geen waterdichte zijde, wat betekent dat ze niet alleen kunnen worden gebruikt. Het begrijpen van de soorten incontinentieproducten is een cruciale eerste stap voor het succesvol beheersen van uw aandoening. Met deze kennis bent u beter voorbereid om het juiste incontinentieproduct te kiezen.

Natuurlijk zijn er zoveel soorten beschikbaar dat je misschien niet weet waar je moet beginnen. De beste keuze hangt af van uw symptomen. Als je gewoon af en toe lekt of dribbelt, kan een druppelopvangbak - een absorberende gewatteerde huls die om de penis gaat - het lukken. In milde gevallen kan een incontinentiekussen dat in het ondergoed wordt gestoken en op zijn plaats wordt gehouden met een plakstrip werken.

Als je ernstigere incontinentie hebt, is een grotere beschermer of een paar absorberend ondergoed misschien wat je nodig hebt. Sommige slips zijn wasbaar; andere zijn wegwerpbaar. Als u niet weet welk type het beste voor u werkt, vraag dan uw arts om advies. Het kan wat experimenten vergen voordat u een soort incontinentieproduct vindt dat voor u werkt en comfortabel aanvoelt.

Een andere belangrijke overweging is het materiaal dat wordt gebruikt voor de buitenlaag (ook wel backsheet genoemd). De twee primaire materialen zijn stofachtig en poly-backed. Beschermend ondergoed met poly-rug is gemaakt met een plastic achterkant, hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt voor de meeste babyluiers. Als alternatief is stofachtig incontinentieondergoed gemaakt van een stofachtig materiaal dat zacht en ritselvrij is.

Doekachtige producten kunnen ook „ademend” zijn, wat betekent dat ze lucht laten circuleren, wat de gezondheid van de huid bevordert. De nieuwe Depend Confidence Core-technologie biedt bescherming tegen incontinentie waar mannen dit het meest nodig hebben. Hun nieuwere ondergoed met maximale absorptievermogen is voorzien van FIT-FLEX-bescherming, voor een pasvorm die dicht bij het lichaam zit terwijl hij actief is en buigt met je benen. Ze hebben ook een comfortabele ondergoed-achtige tailleband en slipachtige beenopeningen die je niet zult vinden bij ander ondergoed voor volwassenen.

Afhankelijk van incontinentieproducten voor mannen worden discreet verzonden in een effen golfkartonnen doos. Tape-tab-stijlproducten worden veel gebruikt in verpleeghuizen en zorginstellingen voor incontinentiebeheer. Voordat u echter veel geld uitgeeft aan een incontinentieproduct voor mannen, moet u contact opnemen met een arts om er zeker van te zijn dat dit waarschijnlijk zal helpen. Life heeft alle beschikbare producten onderzocht en de beste oplossingen gekozen voor een reeks incontinentieproblemen.

Voor degenen met een beperkt inkomen of zorgen voor een kind met complexe zorgbehoeften, zijn incontinentieondergoed van hoge kwaliteit en andere producten verkrijgbaar via Medicaid, ontheffingen en zelfs luierbanken voor volwassenen. Er zijn meer opties dan ooit voor zowel wasbare incontinentieproducten als papierproducten, waaronder veel die modieus zijn voor mensen met lichte tot matige incontinentie. Een andere statistiek van de NAFC verklaarde dat mensen met incontinentie gemiddeld zeven verschillende producten proberen voordat ze er een vinden die voor hen werkt. Als u niet zeker weet of uw geliefde incontinentie heeft (urine of ontlasting (darm)), let dan op en beantwoord de volgende standaardvragen.

Omdat ze aan en uit worden getrokken, biedt pull-on stijl wegwerpincontinentieondergoed personen die nog steeds het toilet kunnen gebruiken, de mogelijkheid om dit te blijven doen. Als incontinentieproducten nieuw voor u zijn, geven veel volwassenen die gewoon ondergoed hebben gedragen de voorkeur aan wegwerpproducten in pull-on stijl. Blokkering van acetylcholine remt onvrijwillige spierbewegingen en kan worden voorgeschreven voor overactieve blaas en incontinentie. Om incontinentie dagelijks te helpen beheersen, dragen veel vrouwen beschermende pads, absorberend ondergoed, getailleerde slips of luiers, afhankelijk van hun leeftijd, behoefte en mobiliteit.

Zelfs als u hebt geleerd om uw blaaslekken te beheersen met andere behandelingsopties, zijn absorberende producten vaak een constante in het managementarsenaal van een incontinentielijder. Het vinden van de beste manier en tijd om incontinentie te bespreken kan een uitdaging zijn, maar de beloning en voordelen zijn het zeker waard. Dit type incontinentie kan optreden als gevolg van een blessure, artritis of een andere aandoening die beweging remt. Herbruikbaar incontinentieondergoed is precies hoe het klinkt - ondergoed dat blaaslekken kan absorberen en na het wassen opnieuw kan worden gebruikt, net als normaal ondergoed.

.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *