Incontinent wat betekent dat?

Bijvoeglijk naamwoord dat geen of onvoldoende vrijwillige controle heeft over plassen of ontlasting. Oudere, incontinentale ouders zonder zelfbeheersing; ongecontroleerd.

Incontinent wat betekent dat?

Bijvoeglijk naamwoord dat geen of onvoldoende vrijwillige controle heeft over plassen of ontlasting. Oudere, incontinentale ouders zonder zelfbeheersing; ongecontroleerd. Urine-incontinentie het verlies van blaascontrole is een veel voorkomend en vaak gênant probleem. De ernst varieert van af en toe lekkende urine als u hoest of niest tot een drang om te plassen die zo plotseling en sterk is dat u niet op tijd naar een toilet komt.

Urine-incontinentie kan worden veroorzaakt door dagelijkse gewoonten, onderliggende medische aandoeningen of lichamelijke problemen. Een van de minder glamoureuze delen van het ouderschap is verantwoordelijk zijn voor een incontinent pasgeborene die de drang om te plassen of te poepen niet kan beheersen. Voor het incontinent, of het nu in de huwelijksbanden is of niet, zullen Gods directe, voorlopige oordelen inhalen. Als de leken zich afzijdig zouden houden van alle incontinentpriesters, terwijl (zoals de meest orthodoxe kerkmannen voortdurend klaagden) veel priesters nog steeds incontinent waren, dan zou dit alleen maar kunnen resulteren in het vervreemden van grote lichamen van leken uit de sacramenten van de kerk.

Deze voorbeeldzinnen worden automatisch geselecteerd uit verschillende online nieuwsbronnen om het huidige gebruik van het woord 'incontinentie' weer te geven. De beroemde ongeschreven, ongedisciplineerde, verbaal incontinent VP heeft de neiging om voor elk wat wils te bieden. Hoewel het vaker voorkomt naarmate mensen ouder worden, is urine-incontinentie geen onvermijdelijk gevolg van veroudering. Voor de meeste mensen kunnen eenvoudige veranderingen in levensstijl en voeding of medische zorg symptomen van urine-incontinentie behandelen.

Middelengels, uit Anglo-Frans of Latijn; Anglo-Frans, uit Latijn incontinent-, incontinens, van in+ continent-, continens continent. Al zijn gevoelens waren van dezelfde incontinent maudlin-soort, vloeiden gemakkelijk in verleiding en onderwierpen zich aan een heerser. Baby's en kinderen zijn incontinent totdat ze potty-getraind zijn en volwassenen incontinent kunnen zijn als gevolg van ziekte of letsel. Deze voorbeeldzinnen worden automatisch geselecteerd uit verschillende online nieuwsbronnen om het huidige gebruik van het woord 'incontinent' weer te geven.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *