Incontinentie als je dronken bent?

Alcohol onderdrukt een hormoon in de hersenen. Nachtelijke enuresis, of"s nachts bedplassen, kan gebeuren wanneer u te veel overgeeft, omdat alcohol verschillende dingen in uw lichaam beïnvloedt die het moeilijker maken om uw plas vast te houden.

Incontinentie als je dronken bent?

Alcohol onderdrukt een hormoon in de hersenen. Nachtelijke enuresis, of"s nachts bedplassen, kan gebeuren wanneer u te veel overgeeft, omdat alcohol verschillende dingen in uw lichaam beïnvloedt die het moeilijker maken om uw plas vast te houden. De timing en het volume van alcoholgebruik kunnen ook een rol spelen bij bedplassen. De meeste mensen drinken veel meer bij het zoeken naar bedwelming dan onder normale omstandigheden, vooral als het om bier of wijn gaat.

Zware drinkers kunnen veel alcohol nodig hebben om dronken te worden, wat kan resulteren in een vollere blaas en frequenter urineren. Alcohol irriteert ook een bepaalde spier in je blaas. Dit zorgt ervoor dat het samentrekt, wat er gebeurt als je plast, zegt Men's Health slaapadviseur W. Alcohol veroorzaakt in de eerste plaats geen urine-incontinentie.

Als een persoon echter een overactieve blaas heeft of een aanleg voor incontinentie heeft, kan het drinken van alcohol het probleem doen oplaaien. Dit kan leiden tot urineverlies en bedplassen. Hier zijn een paar redenen waarom alcohol vaak bijdraagt aan urine-incontinentie. We ontdekken waarom incontinentie kan toeslaan in je slaap na een paar te veel drankjes en wat je eraan kunt doen.

Door uw overgestimuleerde blaas moet u veel vaker dan normaal plassen; voor mensen met incontinentie in combinatie met andere fysieke problemen kunnen ze mogelijk niet op tijd naar het toilet komen. Veel mensen ervaren incontinentie en volgens de NAFC ervaren bijna 5 miljoen volwassen Amerikanen bedplassen. Door incontinentie te identificeren en te behandelen, kunt u de controle over sommige aspecten van uw leven terugwinnen en het vertrouwen hebben om in drukke of ongemakkelijke omgevingen zoals vliegtuigen of treinen te zijn, of zelfs tijdens een avondje uit zonder je zorgen te maken dat je zo vaak naar het toilet gaat. Bedplassen is niet iets dat zonder reden willekeurig gebeurt; er is wetenschap achter urine-incontinentie die verklaart waarom personen die ernstig bedwelmd zijn een verhoogd risico lopen op dronken bedplassen.

De status van urine-incontinentie werd vastgesteld met behulp van het International Consultation on Incontinence Questionnaire-Short Form. Je zou kunnen denken dat drank drank is als het gaat om incontinentie tijdens de slaap, maar het kan een verschil maken als je je drankje verandert. Hoewel dit type onvrijwillig urineren niet onder stressincontinentie of aandrangincontinentie valt (die optreedt bij druk of een constante volheid van de blaas), is het een vorm van incontinentie die vooral wordt veroorzaakt door alcoholgebruik bij volwassenen. Naast het verminderen van uw alcoholgebruik, zijn er enkele andere oplossingen die u kunnen helpen uw incontinentiesymptomen onder controle te houden.

Of u nu gevoelig bent voor incontinentie of gewoon wilt voorkomen dat het zich ontwikkelt, het is een goed idee om uw alcoholgebruik tot een redelijke hoeveelheid te beperken. Alcohol draagt niet alleen bij aan het probleem van nachtelijke enuresis, maar kan ook urine-stressincontinentie of urine-aandrangincontinentie veroorzaken. Wat te doen met dronken bedplassen en waarom incontinentie kan toeslaan in je slaap na een paar te veel drankjes. Alcohol zelf veroorzaakt geen incontinentie, maar het beïnvloedt de lichaamsmechanismen die een rol spelen bij het beheersen van de blaas.

Als u last heeft van incontinentie, is ontspannen waarschijnlijk het laatste wat u wilt dat de spieren rond uw blaas doen. Bier, wijn, sterke drank en alle andere alcoholische dranken kunnen als blaasstimulerend middel werken en uiteindelijk leiden tot incontinentie.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *