Waar incontinentiezorg te kopen?

Walgreens is er om te helpen met een brede selectie van incontinentieproducten voor mannen en vrouwen, hulpmiddelen en beschermingsoplossingen die beschikbaar zijn in winkels en online. Er zijn veel programma's en organisaties die incontinentievoorraden leveren aan individuen en gezinnen met een laag inkomen.

Waar incontinentiezorg te kopen?

Walgreens is er om te helpen met een brede selectie van incontinentieproducten voor mannen en vrouwen, hulpmiddelen en beschermingsoplossingen die beschikbaar zijn in winkels en online. Er zijn veel programma's en organisaties die incontinentievoorraden leveren aan individuen en gezinnen met een laag inkomen. Het lastige is om ze te vinden. We hebben een lijst samengesteld met de beste om het voor u een beetje gemakkelijker te maken om de benodigdheden te krijgen die u nodig hebt.

Luierbanken zijn liefdadigheidsorganisaties die luiers en incontinentiebenodigdheden leveren aan individuen en gezinnen met een laag inkomen in hun gemeenschap. In de meeste gevallen worden deze voorraden gratis door de organisatie gedistribueerd. Elke organisatie heeft zijn eigen beleid voor wat voor soort producten ze leveren en hoe ze worden uitgedeeld. Sommige luierbanken bieden alleen luiers voor jonge kinderen, terwijl andere ook producten voor volwassenen kunnen leveren.

Veel organisaties delen alleen voorraden uit op aangewezen tijden, en sommige hebben een verzoek om benodigdheden nodig voordat ze worden opgehaald. Voordat u een luierbank bezoekt, moet u bellen om erachter te komen of ze het type bieden dat u nodig hebt en wat hun geschiktheidsvereisten zijn. Houd er rekening mee dat de meeste luierbanken werken via donaties en mogelijk niet altijd een regelmatige voorraad incontinentieproducten hebben wanneer u op bezoek komt. Incontinentiebenodigdheden voor personen en gezinnen met een laag inkomen zijn niet altijd gemakkelijk te vinden, maar ze zijn er wel.

Als geen van de vorige opties beschikbaar is, is er mogelijk nog steeds een oplossing voor u. Hier zijn enkele bronnen die u kunnen helpen bij het vinden van incontinentieproducten bij u in de buurt. De Simon Foundation for Continence houdt een lijst bij van luierbanken die incontinentieproducten voor volwassenen leveren. Ze bieden ook educatieve middelen en ondersteuning over incontinentie en hoe ermee om te gaan.

Incontinentiebeschermers zijn geschikt voor de mannelijke anatomie. Je kunt ook beschermers dragen in je gewone onderkleding. Zelfklevende lipjes die tegen de stof van je ondergoed drukken, houden de beschermer op zijn plaats. Sommige mannelijke bewakers, die het best in slips kunnen worden geplaatst, zijn ontworpen met een beschermende absorberende zak waar de penis wordt geplaatst en die zak absorbeert de urine om te beschermen tegen dribbels die de hele dag kunnen optreden.

Hoewel er unisex-opties zijn voor pull-ups en luiers voor volwassenen met lipjes, zijn er ook incontinentieproducten die beter geschikt zijn voor de genderspecifieke anatomieën. Mannelijke bewakers zijn bijvoorbeeld speciaal ontworpen voor het mannelijk lichaam. Er zijn ook enkele katheterstijlen die beter geschikt zijn voor de mannelijke gebruiker. Als u moeite heeft om de beste optie te vinden, vraag dan advies aan uw arts of uroloog.

We kunnen u helpen het beste product te vinden dat past bij hun aanbeveling. Naast draagbare bescherming heeft CVS incontinentiehulpmiddelen voor thuis, waaronder een scala aan opties voor beddenbescherming, bedpannen en urinoirs. Je vindt ook een compleet assortiment ondersteuningen en huidverzorgingsbenodigdheden in onze collectie, waardoor we je one-stop-shop zijn voor alles wat je nodig hebt. Deze incontinentieproducten zijn ontworpen met uw comfort in gedachten, gemaakt met maximaal absorptievermogen en ademende stof, zodat u de rest kunt krijgen die u nodig hebt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over huiduitslag of nachtelijke haast naar het toilet.

Er zijn veel verschillende niveaus van incontinentie, variërend van een volledig onvermogen om uw blaas onder controle te houden tot het simpelweg laten vrijkomen van een paar druppels urine wanneer u niest of lacht. Producten voor matige incontinentie zijn ontworpen voor optimale absorptie, preventie van lekkage en geur om een verhoogd gevoel van veiligheid te bieden. Ze zijn gemaakt van een absorberend stuk materiaal met een zelfklevende achterkant die direct op het ondergoed kan worden geplaatst om af en toe lichte incontinentie te absorberen. Incontinentieverzorgingsproducten bevatten alles wat het gemakkelijker maakt om incontinentie te verzorgen of op te ruimen.

Wegwerponderleggers worden ook wel Chux genoemd, deze incontinentieproducten zijn ontworpen om beddengoed te beschermen en andere huishoudelijke oppervlakken droog te houden in geval van lekkage. Het wasbare incontinentieondergoed werkt perfect voor mensen die liever iets willen dat aanvoelt en eruitziet als gewoon ondergoed. Als het gaat om incontinentieproducten, biedt Vitality Medical een verscheidenheid aan opties om de stress van bijna elke incontinentiesituatie te verminderen. Als u of een geliefde last heeft van zware incontinentieproblemen, kunnen Chux-pads die extra beschermingslaag bieden om een beetje stress te verminderen bij het verschonen van beddengoed, naast eventuele incontinentieproducten en kleding.

Het Leger des Heils werkt samen met veel luier- en voedselbanken om incontinentievoorraden te leveren aan mensen in nood. Stressincontinentie kan worden veroorzaakt door niezen, lachen of geschrokken zijn en vereist meestal alleen producten met lichte tot matige absorptie. Als u worstelt met incontinentie, is het altijd een goed idee om dit met uw arts te bespreken om te zien of er iets kan worden gedaan. .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *