Zijn incontinentiekussens op recept verkrijgbaar?

Geen traditioneel recept Hoewel een arts geen „recept voor incontinentiebenodigdheden” verstrekt, ze kunnen een diagnose stellen. Dit is de documentatie in uw medisch dossier waaruit blijkt dat incontinentiebenodigdheden medisch noodzakelijk zijn.

Zijn incontinentiekussens op recept verkrijgbaar?

Geen traditioneel recept Hoewel een arts geen „recept voor incontinentiebenodigdheden” verstrekt, ze kunnen een diagnose stellen. Dit is de documentatie in uw medisch dossier waaruit blijkt dat incontinentiebenodigdheden medisch noodzakelijk zijn. Er is een breed scala aan producten en apparaten beschikbaar voor urine-incontinentie. Pads en pull-up broeken gebruiken dezelfde technologie als babyluiers.

Ze hebben een 'hydrofobe' laag die wee wegtrekt van het oppervlak van het product. Dit betekent dat je huid droog blijft. De Continence Product Advisor geeft onafhankelijk en evidence-based advies over het kiezen en gebruiken van geschikte incontinentieproducten. Gebruik echter niet regelmatig tampons van superformaat om plotselinge lekken te voorkomen als u stressincontinentie heeft.

In aanmerking komende leden van Minnesota Health Care Programs (MHCP) kunnen een bepaalde hoeveelheid incontinentieproducten ontvangen met de juiste diagnose en documentatie van medische noodzaak. Als je milde tot matige incontinentie hebt, kun je dunne, discrete pads of pull-up broeken kopen voor mannen en vrouwen. Als u een langdurige, aanhoudende toestand van matige tot zware incontinentie heeft, heeft u mogelijk gratis recht op incontinentiepads op recept van de NHS. Dekkingscriteria Het lid moet een diagnose hebben van een onderliggende medische aandoening waarbij blaas- of darmcontrole verloren gaat om in aanmerking te komen voor gedekte incontinentieproducten.

De meest populaire incontinentieproducten zijn absorberende pads die in ondergoed worden gedragen om urine op te nemen. Incontinentiepads en andere producten en apparaten kunnen het leven van u gemakkelijker maken als u wacht op een diagnose of tot een behandeling werkt. ActivStyle is een vooraanstaande leverancier van incontinentieproducten van medische kwaliteit en helpt Medicaid-ontvangers met incontinentiebehoeften sinds 1997.Het National Institute for Health and Care Excellence (NICE) raadt het gebruik van tampons niet aan voor de routinematige behandeling van urine-incontinentie bij vrouwen. Toegegeven, je kunt wat incontinentiebenodigdheden zonder recept krijgen bij je favoriete apotheek of supermarkt en zelfs online.

Wanneer u ActivStyle belt, begint elk gesprek met een gratis consult over uw behoeften en hoe u incontinentie ervaart. ActivStyle zal ook al het papierwerk met uw verzekering afhandelen, en u zult genieten van regelmatige maandelijkse zendingen van incontinentiebenodigdheden die discreet aan uw deur worden geleverd. Als u milde tot matige incontinentie heeft, kunt u dunne, discrete pads of pull-up broeken voor mannen en vrouwen kopen bij veel supermarkten en apotheken. Met andere woorden, u hebt een kwalificerende incontinentiediagnose nodig en de juiste documentatie van wat er precies nodig is om uw aandoening te behandelen.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *