Waarom incontinentie's nachts?

Het lichaam produceert's nachts een antidiuretisch hormoon, ADH genaamd, dat de urineproductie van de nieren vertraagt terwijl u slaapt. Bij mensen met enuresis wordt dit hormoon niet in voldoende grote hoeveelheden geproduceerd om de productie van urine te vertragen, wat vaak leidt tot bedplassen.

Waarom incontinentie's nachts?

Het lichaam produceert's nachts een antidiuretisch hormoon, ADH genaamd, dat de urineproductie van de nieren vertraagt terwijl u slaapt. Bij mensen met enuresis wordt dit hormoon niet in voldoende grote hoeveelheden geproduceerd om de productie van urine te vertragen, wat vaak leidt tot bedplassen. Ook verliest de urineblaas zijn natuurlijke elasticiteit met de leeftijd. Naarmate u ouder wordt, neemt het vermogen van uw blaas om langdurig aan de urine vast te houden af.

Hierdoor ben je gedwongen om midden in de nacht meerdere keren naar de badkamer te gaan. Er zijn verschillende redenen waarom u nachtelijke incontinentie ervaart, en verschillende symptomen die u kunt opmerken. En nogmaals, als u mogelijk last heeft van nachtelijke enuresis (nachtelijke incontinentie), moet u uw arts raadplegen. Als je nog steeds problemen hebt, is het tijd om diep adem te halen en, zonder je te schamen omdat je niet de enige bent, een plastic matrashoes en urine-incontinentieslips of -pads te kopen.

Overloopincontinentie, ook wel urineretentie of dribbelen genoemd, kan optreden wanneer de blaas niet volledig leegt tijdens het urineren. Als u een van hen bent, kunnen deze tips u helpen uw nachtelijke urine-incontinentieproblemen naar bed te brengen. Of incontinentie's nachts frequent of zeldzaam is, incontinentiebeddengoed is een eenvoudige en gemakkelijke manier om uw matras te beschermen in geval van een ongeval. Nachtelijke incontinentie wordt veroorzaakt door een bericht dat plotseling door de hersenen naar de blaas wordt gestuurd, terwijl je slaapt, om urine vrij te geven.

Maar alleen omdat u nachtelijke incontinentie ervaart, wil nog niet zeggen dat er niets te doen is met de juiste voorzorgsmaatregelen, u kunt uw toestand beheren voor droge, stressvrije nachten. U hebt geen volledige controle over uw urine-incontinentie, maar er zijn dingen die u kunt doen om de symptomen soms te voorkomen. Absorberende incontinentieslips en nachtelijke pull-ups voor volwassenen zijn de beste manier om uw kleding, beddengoed en huid droog te houden als u vaak last heeft van nachtelijke urine-incontinentie. Urine-incontinentie kan worden veroorzaakt door dagelijkse gewoonten, onderliggende medische aandoeningen of lichamelijke problemen.

Hierdoor kan je naar de badkamer rennen - of, zoals het geval kan zijn bij nachtelijke incontinentie, het bed nat maken. Hoewel het vaker voorkomt naarmate mensen ouder worden, is urine-incontinentie geen onvermijdelijk gevolg van veroudering. Als u kleine lekken ervaart of gewoon een extra beschermingslaag wilt, zijn incontinentieblaaspads een geweldige oplossing voor extra gemoedsrust. Een absorberende incontinentieslip zoals Tena nachtondergoed of Attends nachtondergoed voert vocht weg van de huid, voorkomt huidaandoeningen en helpt je's nachts comfortabel te blijven.

Nachtelijke incontinentie, medisch Nocturnal Enuresis genoemd, is de onvrijwillige afgifte van urine tijdens de slaap -'s nachts of overdag.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *